Vakantiehuis Reuzengebergte 2 tot 5 personen, Lampertice, Reuzengebergte

+ 22

Vakantiehuis Reuzengebergte 2 tot 5 personen

Introductietekst locatie:

Het vakantiehuis met schitterende veranda is geschikt voor 1 tot 5-6 personen, gelegen in het Reuzengebergte van Tsjechië. Het vakantiehuis ligt centraal ten opzichte van alle verschillende wintersportmogelijkheden of zomerse mogelijkheden en bezienswaardigheden in omgeving. 

U wordt ontvangen door onze beheerder Jirka, hij zal u een rondleiding verzorgen door de vakantiewoning en waarnodig uitleg geven.

Het vakantiehuis is gezellig ingericht zodat u er zich snel thuis zult voelen.

In dit vakantiehuis zijn geen huisdieren toegestaan, zoekt u een vakantiehuis waar wel huisdieren zijn toegestaan kijk dan even bij dit vakantiehuis.

De geschiedenis:

Wij hebben dit vakantiehuis in 2008 aangekocht, wat wij hebben kunnen vinden is dit waarschijnlijk het oude postkantoor van Lampertice. Wij hebben het huis in 2010 geheel laten renoveren voorzien van alle comfort en gemakken.

Inrichting en sfeer:

Het vakantiehuis is huiselijk ingericht, de woonkamer heeft een heerlijke 2 en 2,5 zitbank en heeft openslaande deuren naar de veranda en achtertuin. In de keuken vindt u ook de eetkamer waar u met 5 personen kunt dineren.

De slaapruimtes:

Het vakantiehuis is voorzien van 2 slaapkamers met allebei een tweepersoonsbed, op de grote slaapkamer en op de overloop zijn twee éénpersoonsbedden geplaatst. Op iedere slaapkamer hebben wij een kledingrek geplaatst waar u uw hang en leg kleding kunt opbergen.

Overige informatie:

Onze tarieven zijn inclusief alles (met uitzondering van gebruik stroom en pellets voor de verwarming). Zo zijn de schoonmaakkosten, gebruik bed- en badlinnen, gebruik internet en toeristenbelasting bij de prijs inbegrepen.

De stroomkosten in de zomer zijn ongeveer € 35,- per week en in de winter is het afhankelijk van hoeveel u stookt met de centrale verwarming. Het gebruik van de centrale verwarming is niet nodig aangezien ieder huis is voorzien van een pelletkachel of een houtkachel.

Eten en drinken:

In de omgeving van het vakantiehuis zijn meerdere goede restaurants, verderop op deze website vindt u een goed overzicht van de restaurants in de directe omgeving.

Binnenkort is het ook mogelijk om ontbijt te bestellen bij uw reservering. Het ontbijt wordt voor uw deur of in de hal geplaatst, zodat u op uw eigen moment kunt genieten van heerlijke verse broodjes, goed beleg en heerlijke vruchtensap en melk. Zo kunt u optimaal genieten van uw vakantie in Tsjechië. 

Activiteiten tekst:

Zowel in de winter als in de zomer zijn er zeer veel recreatie en sportmogelijkheden. In de zomer kunt u schitterend wandelen of mountainbiken in de directe omgeving van dit vakantiehuis, ook het is het vakantiehuis een ideale uitgangspunt om de bezienswaardigheden in de omgeving te bezoeken. U vindt de vele bezienswaardigheden elders op onze website.

Foto´s van Vakantiehuis Reuzengebergte 2 tot 5 personen

Ligging van Vakantiehuis Reuzengebergte 2 tot 5 personen

Het Nationaal Park Krknose - Reuzengebergte is één van de mooiste delen van Tsjechië. De bergtoppen zijn afgerond en golvend, met diepe en steile dalen ertussen. Uitgestrekte naaldbossen bedekken de flanken van dit gebergte. Er is een overvloed aan watervallen en kronkelende beken met gemarkeerde routes voor wandelaars en mountainbikers.

Ook voor de wintersport in Tsjechië is het Reuzengebergte, de Krkonoše, een absolute aanrader. Op slechts een paar kilometers van onze vakantiehuizen vindt u de eerste ski pistes.

Het huis staat in het oude mijnwerkersdorpje Lampertice en is goed bereikbaar met de auto (in zowel de zomer als de winter).

De faciliteiten van Vakantiehuis Reuzengebergte 2 tot 5 personen

Faciliteiten Techniek

Wasdroger
DVD-speler
Wasmachine
Televisie met NL zenders
Chromecast
Koffiezetter

Faciliteiten Keuken

Broodrooster

Het vakantiehuis is van alle gemakken voorzien, hieronder een opsomming van de faciliteiten:

Algemeen:
Wasmachine & Wasdroger
WiFi Internet
Badkamer met douche en bad

Keuken:
Afwasmachine
Senseo en regulier koffiezetapparaat
Koelkast
Magnetron
Keramische kookplaat
Borden, bestek en glazen
Pannen, koekenpannen en bakjes
Kortom een compleet ingerichte keuken

Woonkamer:
Flatscreen televisie met alle zenders uit heel Europa (dus ook Sport, Films)
Chromecast in Televisie
Stereo voor muziek met CD en bluetooth
Vaste internet aansluiting

Veranda:
Loucheset
Ligbedden
Tuinset
Barbecue (na gebruik schoonmaken)

Badkamer:
Groot hoekbad
Aparte douchehoek
Wastafel

Slaapkamers:
Comfortabele bedden
Hang- Leg mogelijkheden voor kleding
Nachtlampjes

Doe een aanvraag

Naam*
Achternaam*
Bedrijfsnaam
Telefoonnummer
E-mailadres*

Mijn wensen

Aantal personen*
Slaapkamers
Aankomstdatum*
Vertrekdatum*
Aankomsttijd*
Vertrektijd
Opmerkingen

Maak een review

Sterren:
Naam:
Verbleven in:
Bericht:
5

Door: Gerjan

Mooi net vakantiehuis met veranda, de aanwezigheid van alles wat je nodig hebt tijdens je vakantie heeft ons verrast. Huis was netjes en schoon toen we aankwamen en het contact met de beheerder/eigenaar was prima.