Vakantiehuis Reuzengebergte 2 tot 6 personen, Lampertice, Reuzengebergte

+ 21

Vakantiehuis Reuzengebergte 2 tot 6 personen

Introductietekst locatie:

Familiehuis - Vakantiehuis in het Reuzengebergte Tsjechië geschikt voor 2 tot 6 personen. Dit prachtige 6 persoons vakantiehuis staat in Lampertice - Reuzengebergte Tsjechië.

Lampertice bevindt zich weer in het Reuzengebergte in Tsjechië. Het is een zeer net en ruim vakantiehuis en zeer geschikt voor families met jonge kinderen. Het huis is netjes afgewerkt en van alle gemakken voorzien. Het vakantiehuis is van alle gemakken voorzien.

Op de begane grond bevindt zich zowel een slaapruimte als speelruimte voor de kinderen. De grote speelruimte is voorzien van speelgoed, DVD, spelcomputer, een strakke poolbiljart en nog vele leuke spelen. Op de begane grond is ook een lekkere lounge bank en een extra koelkast voor de drankjes, maaltijden en snacks aanwezig. Ook is het mogelijk om in deze ruimte een volwaardig tweepersoonsbed geplaatst.

De 1e etage beschikt over de woonkamer en een luxe keuken. Doordat de woonkamer en de keuken zich bevinden op de 1e etage heb je vanaf hier een prachtig uitzicht over de heuvelachtige gebied. De woonkamer biedt de mogelijkheid om gebruik te maken van de televisie, DVD of stereo. Alle Nederlandse zenders zijn beschikbaar om te kijken.

Op de hoogste en tevens laatste etage bevindt zich 2 ruime slaapkamers en een 2e badkamer met toilet. Op de begane grond bevindt zich de grote luxe badkamer die beschikt over een wastafel, ligbad en een aparte douchehoek. Op alle 3 de woonlagen is een toilet aanwezig.

Activiteiten tekst:

Op het gebied van wintersport is Tsjechië zeker een aanrader. De langlaufbanen zijn lang en beschikken over grote en steile hellingen. Ook is het mogelijk om je door middel van de sleep- en stoeltjesliften je overal heen te laten brengen. Tijdens de wintersport is de aprés-ski zeker niet onbelangrijk. 

Foto´s van Vakantiehuis Reuzengebergte 2 tot 6 personen

Ligging van Vakantiehuis Reuzengebergte 2 tot 6 personen

De faciliteiten van Vakantiehuis Reuzengebergte 2 tot 6 personen

Faciliteiten Techniek

Wasdroger
DVD-speler
Wasmachine
Televisie met NL zenders

Doe een aanvraag

Naam*
Achternaam*
Bedrijfsnaam
Telefoonnummer
E-mailadres*

Mijn wensen

Aantal personen*
Slaapkamers
Aankomstdatum*
Vertrekdatum*
Aankomsttijd*
Vertrektijd
Opmerkingen

Maak een review

Sterren:
Naam:
Verbleven in:
Bericht:
5

Door: Jaap

Zeer geslaagde vakantie gehad in dit mooie vakantiehuis. Het contact met de eigenaar was zeer prettig. Het huis is ruim en voorzien van vele gemakken, de prijs kwaliteit verhouding was uitmuntend (niet duur maar toch alle faciliteiten). Ook het internet (niet altijd even snel) maar was goed dat het aanwezig was, televisie met alle zenders ook zeer de moeite waard.